Grote ramen? Zo houdt u de warmte buiten!

Grote ramen? Zo houdt u de warmte buiten!

Bent u ook gevallen voor de charme van grote ramen? Prachtig, maar hoe zorgt u ervoor dat uw woning koel blijft als de zon volop schijnt? Geen zorgen, met deze slimme tips van Belisol geniet u het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur!

Isolatie is de sleutel

Als het gaat om grote ramen, is goede isolatie cruciaal. Let op de U-waarde van uw ramen: hoe lager, hoe beter de isolatie. Bij Belisol adviseren we hoogrendementsglas voor optimale prestaties. Dit type glas houdt de warmte buiten in de zomer en binnen in de winter - een win-win situatie voor uw comfort én energierekening!

Zonwerend glas: uw bondgenoot tegen de hitte

Overweegt u nieuwe ramen? Denk dan eens aan zonwerend glas. Dit slimme glas reflecteert een deel van de zonnestralen, waardoor uw huis koeler blijft. Let wel op de ZTA-waarde: een lagere waarde betekent betere zonwering, maar ook minder natuurlijke warmte in de winter. Twijfelt u? Onze Belisol-experts adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie.

Screens: effectieve bescherming van buitenaf

Screens zijn een fantastische aanvulling op uw grote ramen. In tegenstelling tot gordijnen houden ze de warmte al tegen vóór deze uw huis bereikt. Met automatische bediening via sensoren zorgen ze voor een constante, aangename temperatuur. Bovendien zijn Belisol-screens duurzaam, onderhoudsvriendelijk en houden ze insecten buiten. Een slimme investering voor uw comfort!

Ramen open of dicht?

Een veelgestelde vraag: moeten de ramen nu open of dicht als het warm is? Het antwoord is simpel: houd ze dicht als het buiten warmer is dan binnen. 's Nachts en in de vroege ochtend kunt u ze wijd openzetten om te profiteren van de koelere lucht. Zo blijft uw huis heerlijk fris, zelfs met grote ramen!

Bij Belisol begrijpen we dat u wilt genieten van uw grote ramen zonder in te boeten aan comfort. Onze oplossingen op maat zorgen ervoor dat u het beste van beide werelden krijgt: prachtig uitzicht én een aangename binnentemperatuur. Nieuwsgierig naar wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Bezoek een van onze showrooms of maak een afspraak voor gratis advies aan huis. Samen vinden we de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit voor uw droomwoning!

Heeft u meer advies nodig?

Heeft u meer advies nodig?

Neem vandaag nog contact op met Belisol voor een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom of bij u thuis.

Vind een showroom

Welke kleur en stijl passen bij mijn gevel?

We hebben voor jou verschillende stijlen op een rijtje gezet, zodat je makkelijk kan vergelijken.

In de kijker

Dit maakt uw ramen en deuren brandveilig

Grote ramen? Zo houdt u de warmte buiten!

Laat u inspireren door de mooiste realisaties van Belisol